За добу на Буковині 5 пожеж, є постраждалі.

Як повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області, за останню добу на Буковині сталося 5 пожеж, дві з яких – у місті Чернівці.

Під час пожежі житлового будинку в с.Кулішівка Сокирянського району загинув місцевий мешканець, чоловік 1978 р.н. Причиною пожежі була необачність небіжчика: він заснув, не загасивши недопалок. Трагедію виявила мати чоловіка, яка прийшла зранку до будинку. Оскільки площа пожежі була незначною та самоліквідувалася пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися. На даний час тіло загиблого направлено в судово-медичну експертизу м. Сокиряни для встановлення причин смерті.

Наслідки двох пожеж у місті Чернівці, на щастя, не обернулися трагедією. В обох випадках (пр-к Липканський, гараж житлового будинку, і вул. Кармелюка, магазин «Люкс 2000») рятувальникам вчасно вдалося ліквідувати полум\’я.

В с. БаБано Кельменецького району теж обійшлося без жертв. Черговому караулу рятувальників вдалося вчасно зупинити розповсюдження полум’я та врятувати від знищення житловий будинок. Під час пожежі вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку.

peredplata