Комунальники закликають споживачів бути активнішими та вчасно сплачувати рахунки за електроенергію

З метою погашення заборгованості і забезпечення виконання договірних зобов’язань в частині оплати за спожиті енергоносії енергопостачальні компанії області наголошують на підвищенні платіжної дисципліни населенням, повідомляє ОДА.

Для полегшення цього процесу ними розроблено чимало електронних сервісів, тож відтепер здійснювати розрахунки можна не виходячи з дому – на сайті ПАТ \”ЕК Чернівціобленерго\” функціонує послуга «Персональний кабінет» (https://myenergy.cv.ua/uk/customer/login), яка передбачає можливість користувачу самостійно вносити показники, здійснювати розрахунки за спожиту електроенергію та отримувати іншу корисну інформацію.

Разом з цим, в компанії функціонує Call-центр, оператори якого цілодобово надають відповіді на запитання споживачів тел. (0372) 58-49-80.

Порядок обліку, нарахування та оплати за спожитий природний газ можна знайти на офіційному веб-сайті ПАТ «Чернівцігаз» за посиланням: http://cv.104.ua/ua/services/zaplatiti-za-gaz або за єдиним номером контакт-центру (0372) 93-19-04.

peredplata