Буковинці зможуть показники газового лічильника надавати за допомогою смс та Інтернету

Відтепер споживачі природного газу Чернівецької області можуть надавати показання лічильника за допомогою спеціально створеного сервісу у мережі Інтернет. Крім того, у буковинців з’явилась можливість надсилати дані показань за допомогою SMS – повідомлень. Про це повідомляє ПАТ «Чернівцігаз».

Вчасне надання показань лічильника газу є запорукою коректного розрахунку плати за спожите блакитне паливо. Адже обчислення розміру плати для кожного конкретного споживача здійснюється автоматизовано, виходячи з наявних показань лічильника станом на останні дні поточного місяця. Відтак, вчасна передача інформації про обсяги спожитого енергоресурсу значно мінімізує можливість помилки або неточностей при розрахунку оплати.

Для зручності буковинців ПАТ «Чернівцігаз» розробило онлайн сервіс надання показань лічильника, яким може скористатися будь-який споживач газу, що має доступ до мережі Інтернет. Адреса сторінки сервісуhttp://kabinet.chgas.cv.ua

Відтепер також показання лічильника можна надати й за допомогою SMS -повідомлення. Для цього необхідно надіслати повідомлення у форматі рахунок#показник на номер 050 431 77 42 (приклад тексту повідомлення – 1600152343#23698). Вартість SMS – повідомлення тарифікується згідно діючого тарифу мобільного оператора споживача.

«Різке зростання цін на природний газ зумовило більш відповідальне ставлення споживачів до розрахунків оплати за спожите блакитне паливо. Адже тепер навіть невеликі розбіжності в обсягах споживання виливаються в чималі суми, що знаходять своє відображення в рахунках, які отримує споживач. Відтак коректний розрахунок оплати потребує вчасного і оперативного надання показань лічильника. Особливо це стосується споживачів, які користуються пільгами та субсидіями. Ми, і свого боку, зробили все можливе, щоб забезпечити споживачам найширші можливості оперативного та зручного надання показань лічильника» – зазначив Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда.

Нагадаємо, споживачі газу також мають можливість повідомити про показання лічильника, зателефонувавши до Контакт-Центру ПАТ «Чернівцігаз» за номером (0372) 931-904, надіславши повідомлення на електронну адресу contact@cv.104.ua або під час оплати за спожитий газ у відділеннях Ощадбанку, Укрпошти, Приватбанку та таких платіжних сервісів як I pay.com.ua , portmone.com.ua , privat 24

peredplata