\”Активність краян щодо співпраці з правоохоронними службами зросла\” – джерело.

Про це зауважив на брифінгу, присвяченому прийдешнім виборам, заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Руслан Сенчук.

Загалом на брифінгу, де були присутні представники усіх правоохоронних служб, традиційно йшлося про готовність забезпечити чесні та демократичні вибори та оперативно реагувати на всі порушення.

Зокрема, начальник Управління громадської безпеки УМВС України в Чернівецькій області Святослав Кишлар запевнив журналістів у належній підготовці усього особового складу до виборів, а також в тому, що в день виборів правоохоронці будуть присутні на кожній виборчій дільниці: як у Чернівцях, так і по області – в 11ти населених пунктах Буковини відбудеться другий тур виборів голів сільських рад. На запитання журналістів щодо точної кількості особового складу пан Кишлар відповідати відмовився, зауваживши, що не вправі розголошувати цю інформацію.

Правоохоронці закликали громадян при наявності будь-яких порушень звертатися за номерами гарячої лінії, при чім не важливо, до якого саме правоохоронного органу дзвонити:

– Між службами ми підтримуємо тісний зв\’язок, тому байдуже, на чию гарячу лінію телефонувати. Головне – заявити про правопорушення, а там ми вже між собою сконтактуємось, або в крайньому разі направимо куди слід, – пообіцяв очільник Управління СБУ Руслан Сторожук.

peredplata