Начальник ДПІ у м. Чернівцях провів для платників онлайн-конференцію

Для кращої поінформованності платників, вчора, на сайті бухгалтерського сервісу «Інтерактивна бухгалтерія» відбулась чергова онлайн-конференція, яка була присвячена актуальним запитанням підприємницької діяльності. Про це повідомляє Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях.

В режимі on-line на запитання користувачів сайту відповідав начальник ДПІ у м. Чернівцях ГУ ДФС у Чернівецькій області Микола Загарюк.

Платників податків цікавили питання щодо спрощеної системи оподаткування, особливостей оподаткування різних виплат податком на доходи фізичних осіб та ЄСВ, нюанси оподаткування продажу нерухомого майна.

Майбутні підприємці запитували у керівника чернівецьких податківців про особливості вибору системи оподаткування, правила роботи на єдиному податку, можливість змінити систему оподаткування, або групу упродовж року.

Бухгалтери змогли обговорити з Миколою Васильовичем низку практичних ситуацій.

З усіма відповідями на запитання детальніше можна ознайомитися на web-порталі бухгалтерського сервісу «Інтерактивна бухгалтерія» за посиланням: http://www.interbuh.com.ua/ua/conferences/details/94.

Сподіваємося, що on-line спілкування допоможе підприємцям отримати відповіді на запитання та стане практичним дороговказом з оподаткування

peredplata