Обсяг транспортних перевезень у Чернівецькій області збільшився

У січні–жовтні п.р. автоперевізниками області було перевезено 1,8 млн. тонн вантажів, виконано вантажооборот у обсязі 844,4 млн.ткм. У порівнянні з аналогічним періодом 2014р. обсяг перевезених вантажів збільшився на 23,4%, а вантажооборот – на 4,6%. Про це повідомляє Головне управління статистики у Чернівецькій області.

Збільшили обсяг вантажоперевезень автоперевізники м.Чернівців, м.Новодністровська, а серед районів: Герцаївського, Кельменецького, Новоселицького та Хотинського.

Пасажирським автотранспортом області було перевезено 33,6 млн. пасажирів, що на 4,9% менше, ніж у січні–жовтні 2014р. Обсяг пасажирської роботи скоротився на 7,7% і становив 1073,6 млн.пас.км.

Зменшили обсяг перевезених пасажирів автоперевізники м.Новодністровська та 8 районів області. Разом з тим, збільшення цього показника забезпечили автоперевізники м.Чернівці, а серед районів: Заставнівського, Путильського та Хотинського районів.

Зменшення обсягу пасажирообороту спостерігалось в м.Чернівцях, м.Новодністровську та 7 районах області. Разом з тим, збільшення обсягу пасажирообороту забезпечили автоперевізники Вижницького, Заставнівського, Путильського та Сокирянського районів.

Із загальних обсягів вантажних та пасажирських перевезень автомобільним транспортом 45,8% та 57,8% відповідно було виконано фізичними особами-підприємцями.

peredplata