Волонтери Буковини знову вирушають на Схід

Волонтери Буковини знову вирушають на Схід Закінчився осінній політичний сезон, вибори пройшли, і волонтерам знову слід братися до роботи. Кілька активних волонтерів посіли місця в радах різних рівнів, що надихає і обіцяє, що проблеми військових озвучуватимуться на найвищому місцевому рівні, що дозволить залучити ширші джерела для покриття потреб військових.
Наступає зима, а далеко не у всіх військових достатньо обігрівачів, буржуйок та теплих речей. Щодня гарячіше на фронті і чимало даних свідчать про те, що ворог готується до наступу. В цих умовах ми не маємо права сидіти склавши руки.
Вже найближчої суботи, 21 листопада волонтери «Буковина – українському війську» вирушають на Схід, до Пісків та в район Донецького аеропорта. Цього разу на передову доставимо медичні препарати, які наші колеги із ГО «Дорогою добра» передають для своїх друзів медиків, домашні страви (окрема подяка – їдальні «Добробуту» за приготовлені голубці).Управління лісового і мисливського господарства надало пальне на поїздку та частину продуктів.
Також волонтери ГО «Буковина – українськомувійську» висловлюють вдячність громаді Сторожинця, Заставни, Топорівки, чернівчанам та всім небайдужим, котрі надали допомогу військовим, яка вирушить незабаром. Також висловлюємо вдячність іншим колегам-волонтерам за співпрацю.
Отже, виїзд в суботу. Ще потрібні ліки, миючі засоби, кава, цигарки та чимало іншого. Звертайтесь, привозьте та приносьте – допомога потрібна завжди, її вже чекають!

Голова ГО «Буковина – українськомувійську» А.Мустеца

peredplata