Комп\’ютери в обмін на наркотики

31-річний сторожинчанин обікрав сервісний центр.

Як повідомлять в Секторі комунікацій УМВС Чернівецької області, днями до районного відділу поліції звернувся 35-річний мешканець Сторожинця. Чоловік розповів, що з його сервісного центру, який розташований на одній із вулиць міста, невідома особа викрала комплектуючі до комп’ютерної техніки. Завдані збитки потерпілий оцінив у 4 тисячі гривень.

На місці злочину правоохоронці з’ясували, що зловмисник проник до офісу шляхом зламу вхідних дверей. Провівши першочергові заходи, працівники Сторожинецького відділу поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 31-річний мешканець райцентру. Виявилося, що молодий чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Крадій зізнався поліцейським у скоєному та повідомив, що комплектуючі до комп’ютерної техніки продав, а гроші планував витратити на наркотики.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Такі дії караються ув’язненням до шести років. Слідство триває.

peredplata