Ноутбуки Dell: якість – запорука успіху

Ноутбуки Dell: якість - запорука успіхуКажуть, що яблуко від яблуні недалеко падає. Логічно, що техніка, дотримуючись цієї народної мудрості, уособлює свого \”батька \”, яким є виробник – колективний розум штату розробників і обслуговуючого персоналу. І ноутбуки Dell наочно демонструють глибокий інтелект компанії, адже вони втілюють у собі масу інноваційних розробок в комплексі з багаторічним досвідом виробника на ринку комп\’ютерної техніки.

І він, досвід, став напрацьовуватися з моменту створення бренду, що прийшов на 1984 рік. Змінювалися назви: до 1988 року – PC Limited, до 2003 року – DellComputer, після й донині – DellInc. Але суть залишалася незмінною, і лептопи Dell посіли добру традицію якості. Були завойовані американські споживачі, покірний ринок Європи і слідом за ним, вже після 1994 року, – азіатсько-тихоокеанський регіон. Сьогодні портативна техніка виробника дуже популярна.

Компанія реалізує широкий спектр персональних комп\’ютерів і ноутбуків, а також серверів, КПК і різного мережевого обладнання. Що стосується портативної техніки, то вона представлена такими торговими марками: по-перше, DellMini – ультракомпактними моделями, що характеризуються діагоналлю дисплеїв до 12 дюймів; по-друге, DellStudio і DellInspiron – стильними і яскравими девайсами, призначеними для використання вдома; по-третє, DellLatitude – відмінними офісними моделями (корпоративна спрямованість) з діагоналлю екрана від 13 до 15 дюймів; по-четверте, DellPrecision – високопродуктивними робочими станціями в корпусі ноутбука (мобільні девайси) з діагоналями від 14-17 дюймов, придуманими для тих користувачів, для яких актуальні обчислювальні операції і робота в складних графічних редакторах; в-п\’ятих, Dell XPS і Studio XPS – мультимедійними гігантами з потужною \”начинкою\”, призначені для геймерів. Але всіх їх ріднить фірмовий дизайн.

Так, ці ноутбуки Харків, Київ, Запоріжжя, Одеса та інші міста України можуть бачити їх на своїх вітринах, виділяються серед конкурентів рельєфним логотипом, нанесеним на кришку. Для естетів виробник передбачив широку гаму кольорів техніки – на будь-який смак! Саме на це асорті реагують покупці, кидаючи перший погляд на ряд однотипних моделей інших марок. Легкий вага і транспортабельність – відчутні плюси Dell-лептопів. Тому їх можна сміливо брати як у відрядження, так і в подорож. Тільки не забудьте додатково придбати сумку для вашого помічника, щоб не порушити його мирного співіснування поруч з вами.

Будь-який інтернет-магазин побутової техніки на ура реалізує ноутбуки Dell унаслідок їх відмінної співвідношення ціни і якості, що є запорукою успіху виробника. Незалежно від цінового класу лептопа, він неодмінно порадує вас своїм функціоналом, ємним акумулятором і практичністю (ще одна перевага марки). Втім, нічого радити вам не будемо. Напевно серед ваших знайомих знайдеться той, хто стане горою за ноутбук Dell.

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata