На Сторожинеччині лісгосп продає місцевим мешканцям дрова

На Сторожинеччині лісгосп продає місцевим мешканцям дроваПроте вивозити з лісу їх доведеться самотужки

Сторожинецький лісгосп забезпечує населення твердим паливом. Як повідомляють у Прес-службі Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, особливого ажіотажу не спостерігається, забезпечити дровами встигають усіх бажаючих. Вже подбали про постачання дрів до дитячих садочків, шкіл та лікарень, також понад 1000 кубометрів на пільговій основі отримали учасники АТО та їх сім’ї.

– Лісгосп реалізовує дрова паливні переважно з таких деревних порід як бук та граб. Вони найкраще підходять для обігріву приміщень. Довжина колод – до одного метра, адже короткомір зручніше транспортувати, – розповідає заступник директора з питань комерції ДП «Сторожинецьке
ЛГ» Олександр Красовський.

Для того, щоб купити дрова, потрібно в першу чергу прийти до лісгоспу і написати заяву про придбання твердого палива. Тоді з квитанцією про оплату потрібно прийти до найближчого лісництва. Там вам завантажать потрібну кількість дрів. Однак шукати вантажівку і оплачувати доставку треба окремо, лісгосп транспортних послуг не надає.

peredplata