Буковинські поліцейські затримали.. буковинського поліцейського

В рамках інспектування особового складу Національної поліції, було виявлено поліцейського за кермом в нетверезому стані.

Як виявили члени мобільної групи, до якої ввійшли працівники декількох служб Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, поліцейський одного із відділів сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. В ході перевірки з\’ясувалося, що це було здійснено не в робочий час, проте вміст алкоголю в крові був підтверджений тестами, тож на правопорушника було складено відповідний протокол за статею кодексу адміністративних правопорушень.

– Нині проходить масштабне реформування правоохоронної системи. У новій поліції мають працювати порядні, чесні, відповідальні та поважаючі Закон поліцейські. Неприпустимо, щоб поліцейські, які покликані забезпечувати правопорядок і безпеку громадян, в тому числі і на дорогах, дозволяють собі керувати транспортними засобами у стані сп’яніння. У разі виявлення таких ганебних фактів, на порушників чекає безальтернативне звільнення. Це моя принципова позиція, – наголосив керівник поліції Буковини Сергій Пілігрім.

Заходи, спрямовані на виявлення правопорушників серед поліцейських, триватимуть й надалі.

Джерело: Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області

peredplata