У Чернівцях проведуть кулінарний семінар та майстер-класи за участю зірок кулінарного мистецтва

Департамент економіки міської ради запрошує суб’єктів господарювання ресторанного бізнесу, кухарів, кондитерів, всіх чернічан та гостей міста відвідати кулінарний семінар та майстер-класи, які відбудуться в рамках ХІV Фестивалю з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» 3 грудня о 12.00 год. в 105 каб. міської ради.

Семінар на тему «Сучасні тенденції в кулінарії» проводитимуть:
– Забігайло Тетяна Сергіївна – директор навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету, володар знаку “Професійної пошани І-ІІІ ступенів”, переможниця та лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів, зокрема: Фестивалю “Зірки кулінарного мистецтва” (2000р.), ІІІ Фестивалю кулінарного мистецтва України (2002р.), IV Міжнародного фестивалю кулінарного мистецтва у Туреччині (2007р.), IV Міжнародного фестивалю на Мальті (2007р.); Міжнародного конкурсу кулінарного мистецтва у Греції (2006р.) та ін.
– Тукало Тетяна Василівна – шеф-кухар навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету. Переможець та лауреат багатьох фестивалів та конкурсів, зокрема: IV Міжнародного фестивалю кулінарного мистецтва у Туреччині (2007р.); IV Міжнародного фестивалю на Мальті (2007р.) та ін.
Під час проведення майстер-класів на тему «Прояви креатив», кухарі-юніори медалісти всеукраїнських та міжнародних кулінарних конкурсів відкриють секрети приготування страв з використанням новітніх технологій.
Спонсором проведення кулінарних майстер-класів виступає торговельний центр «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Вхід на кулінарний семінар та майстер-класи вільний.

Прес-служба

Чернівецької міської ради

peredplata