Негода на Буковині повалила 11 електроопор

Негода на Буковині повалила 11 електроопорМешканці 17 населених пунктів Чернівецької області мали змогу уявити, що вони живуть в Криму

1 грудня через сильні пориви вітру у Чернівцях сталися випадки падіння дерев на лінії електропередач, спричинивши їхні обриви, дахи житлових будинків та проїжджу частину дорогу, через що був ускладнений рух автотранспорту. Для ліквідації наслідків негоди на місце подій виїжджали рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Зокрема, працівники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС проводили роботи в обласному центрі по вул. Комарова, Чкалова, Мусоргського, просп. Незалежності. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 Чернівців виїжджали на надання допомоги по вул. Обертинській, Шевченка, Кафедральній, пров. Казарменому. Всього по місту Чернівці до Служби порятунку надійшло 11 повідомлень про падіння дерев.
Окрім цього, в Кіцманському районі через сильний вітер були обірвані лінії електропередач та повалені 11 електроопор. Через це від електропостачання відключені 17 населених пункти, ще 3 частково. На даний час, бригади Кіцманського РЕМ поводять відновлювальні роботи.

Джерело: Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata