Інспекція з благоустрою склала протокол на ПАТ \”Чернівцігаз\”

На порушників правил проведення земляних робіт чекають штрафні санкції.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради, 1 грудня Інспекція з благоустрою склала протоколи про порушення Правил проведення земляних робіт на території м.Чернівців та Тимчасових правил благоустрою з метою притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Зокрема, протокол складено на заступника голови правління ПАТ «Чернівцігаз» за порушення термінів та неякісне відновлення покриття місць проведення розкопок на вулицях Богуна та 29 Березня, а також на виконроба організації ПП \”Торгбудсервіс, яка на замовлення ПАТ «Чернівцігаз» виконувала роботи з відновлення покриття місця проведення розкопок на вул.Героїв Майдану.

На порушників за рішенням адмінкомісії будуть накладені штрафні санкції. Їх зобов’язано впродовж 10 днів усунути недоліки.

Відповідальність за відновлення покриття місць розкопок, порушення технології проведення земляних робіт та Правил благоустрою несе організація або фізична особа, що отримала дозвіл на проведення таких робіт.

Контроль за дотриманням Правил проведення земляних робіт здійснює Інспекція з благоустрою, яка працює при виконавчому комітеті міської ради.

peredplata