Ноутбуки Lenovo серії IdeaPad Y, V Z

Ноутбуки Lenovo серії IdeaPad Y, V ZНі для кого не секрет, що ноутбуки в Києві, хоч і представлені широким асортиментом, однак мають дещо завищену ціну. Куди більш вигідними є покупки в мережі Інтернет. Більш низькі ціни і максимально часте оновлення продукції – ось те, чим відрізняється інтернет-магазин Дніпропетровськ від стаціонарного столичного відділення комп\’ютерної техніки. Тут представлені моделі лептопів різних компаній-виробників в різних класах. Зручний інтерфейс більшості сайтів та швидка навігація створюють ефект присутності покупця перед цікавлячою його моделлю лептопа. Ряд віртуальних магазинів мають представництво у місті, що дозволяє клієнтам робити замовлення як через Інтернет, так і в реальному інтерактивному режимі. Визначившись з найбільш зручною формою покупки, слід визначитися з компанією-виробником лептопа.

В цьому році значно збільшився пропонований виробниками асортимент продукції. Порадувала компанія Lenovo, поповнивши серії ноутбуків IdeaPad Y, V Z новими яскравими моделями.

У лінійці IdeaPad Y з\’явилися такі моделі, як Y570d, Y570 і Y470, оснащені дисплеями з діагоналлю 14 і 15,6 дюймів відповідно. Розжільна здатність у всіх моделей складає 1366х768 пікселів. Представлені лептопи побудовані на процесорах IntelCore i7 і в топовій комплектації мають графічний адаптер NVIDIA GeForce 555M. Оперативна пам\’ять даних портативних комп\’ютерів розрахована на обсяг до 8 Гб. Розмір вінчестера – до 1 Тб. Ідучи в ногу з останніми технологіями, ноутбуки серії IdeaPad Y обладнані оптичними Blu-ray-приводами, що дозволяють відтворювати зображення у форматі 3D. Розмір вбудованої веб камери – 2 Мп. Модель Y570d підтримує тривимірне зображення, комплектується спеціальними окулярами для перегляду об\’ємного відео.

Серія IdeaPad V поповнилася моделями V370 (з діагоналлю 13,3 дюйма), V470 (з діагоналлю 14 дюймів) і V570 (з діагоналлю 15,6 дюймів). Як і попередня серія, дана будується на процесорах IntelCore i7. До 8 Гб оперативної пам\’яті, до 1 Тб на жорсткому диску, Bluetooth і wi-fi 802.11b/g/n, Blu-ray-привід, HDMI порти – все це на борту нових лептопів.

У лінійці LenovoIdeaPad Z з\’явилися моделі Z370 (з екраном 13,3 дюйма), Z470 (14 дюймів) і 15,6-дюймова Z570. Встановлені процесори аналогічні попереднім новинками. Для перегляду графіки модель Z370 оснащена системою NVIDIA GeForce 410M, а Z470 і Z570 – NVIDIA GeForce 525M. Крім усього іншого, шановні користувачі, у нових лептопах встановлені кардрідери \”5в1\”, бездротові модулі Wi-Fi 802.11a/g/n, HDMI порти і багато іншого.

Так що, дивлячись на новинки, якісний ноутбук підібрати нескладно.

Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata