Буковинські лісівники відправили в АТО яблука

Буковинські лісівники відправили в АТО яблукаНа схід нашої країни було відправлено 60 ящиків яблук

Зима почалася – а війна навіть і не думала закінчуватись. Щоб підвищити імунітет наших військових, та збагатити їх вітаміном C, буковинські лісівники вирішили поділитися з вояками дарами осені, зібраними на Буковині. Як повідомляють у прес-службі Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, в зону АТО лісівниками було відправлено 60 ящиків яблук, а також інші корисні овочі та фрукти.

Працівники лісгоспів зібрали для військовослужбовців 60 ящиків яблук, 2 ящики консервації, 5 мішків картоплі, 2 мішки цибулі, крупи та макарони.
– Цього разу долучились Хотинський і Сокирянський лісгоспи та Хотинське держспецлісництво АПК, – зазначив головний лісничий Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий. – Два тижні тому завдяки волонтерам ми передавали в АТО харчі та інструменти, які уже доставили до місця призначення.
Як розповів волонтер Володимир Дорош, партія продуктів від лісівників потрапить до українських солдат, які несуть службу в Донецькій області. Харчі розподілять у різні населені пункти. Військові отримають цю допомогу орієнтовно до Дня святого Миколая.

peredplata