Укрзалізниця опікується чернівецькими інвалідами

Укрзалізниця опікується чернівецькими інвалідамиЗалізничний вокзал у Чернівцях обладнають пандусами.

На своєму офіційному сайті Укрзалізниця оголосила про намір зробити свої послуги більш доступнишими для людей з обмеженими можливостями. В рамках програми зі створення належних умов доступу планується осучаснення низки вокзалів і станцій по всій Україні, включно із Чернівцями та сусідніми з нами Кам\’янець-Подільськом та Івано-Франківськом.

Серед технічних засобів передбачено обладнати пандусами та поручнями вокзали, зали очікування, кабіни санітарних приміщень для осіб з обмеженими можливостями. Залізничники також встановлять понижені бордюри пішохідного тротуару для можливості безперешкодного потрапляння людей на візках, квиткові каси із заниженим підвіконням для обслуговування пасажирів з інвалідністю та інше.

Крім того, для покращання якості обслуговування особливих пасажирів будуть проводитися навчання з черговим персоналом вокзалів, станцій та працівниками поїзних бригад. Залізничники впевнені, що подібні заходи зроблять залізничний транспорт доступнішими та зручнішим для всіх користувачів.

peredplata