Про податки – зрозуміло та доступно

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР» – податкова «Вікіпедія»

Створенню інформаційного сервісу сприяла необхідність оптимізації витрат часу громадян, представників бізнесу на спілкування з державою та представлення на одній платформі накопиченого досвіду в галузі надання інформаційних послуг. Під час створення сервісу було всебічно проаналізовано потреби клієнтів, які звертаються до Контакт-центру Державної фіскальної служби, а це щорічно понад 1 млн. звернень. З 2014 року функціонує електронний сервіс Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, який знаходиться за посиланням http://zir.sfs.gov.ua.
Ресурс надає можливість працівникам фіскальної служби здійснювати зворотний зв`язок з платниками податків та покращувати якість своєї роботи завдяки використанню єдиного джерела інформації.
Зокрема, тут можна знайти відповіді на питання, що стосуються податкового та митного законодавства, єдиного соціального внеску; нормативні (інформаційні) документи; письмові консультації з типових питань. Система «ЗІР» дозволяє здійснити інтелектуальний та динамічний пошук, тобто за ключовими словами, їх частинами, з урахуванням суті питання або виду податку та тематиці питання.
Користувачі можуть використовувати інформаційно-довідковий ресурс для вирішення виробничих завдань, планування, інформаційного обміну та моніторингу інформації, ознайомлення з редакціями відповідей на запитання, з якими звертаються клієнти до Контакт-центру по телефону, електронній пошті та письмово.
Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata