Фірташ \”покращує карму\” за рахунок чернівецьких дітей (ВІДЕО)

До новорічного свята на Соборній площі міська рада не має жодного відношення. Як заявив на брифінгу Каспрук, це традиційна ініціатива від фонду Фірташа, в якій він особисто не бачить нічого поганого.

– Хоче покращити карму, подарувати дітям свято – я не буду цьому заперечувати, – говорить Каспрук, – Якщо є інший меценат – із задоволенням розглянемо його пропозицію.

Отже, жодних фінансових стосунків місто з фондом Фірташа, за словами Каспрука, не має. Окрім того, що живитиме будиночок Діда Мороза та Льдовий майданчик електроенергією за рахунок бюджетних коштів (згідно Розпорядження Чернівецького міського голови від 08.12.2015 № 517-р, яке можна знайти і почитати на офіційному сайті міської ради в розділі \”Документи\”).

Та навіть якби і мало – яка різниця, головне, щоб дітям було новорічне свято, еге ж? \”А якщо хтось вважає, що це неправильні пряники чи неправильна ковзанка, то нею можна просто не користуватися.\”, додає пан мер.

Принциповість позиції нашого міського очільника і його відданість дітям просто вражає. А що ж він відповість на те, якщо до нього із пропозицією влаштувати в місті свято – своїм власним коштом – звернеться, приміром, державний зрадник Янукович? Дивіться на відео:

peredplata