У Чернівцях презентують дитяче арт-видавництво «Чорні вівці»

Напередодні Дня святого Миколая, 18 грудня об 11:00 в Літературному целанівському центрі (м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться прес-конференція з нагоди появи нового дитячого арт-видавництва «Чорні вівці».

Участь у ній візьмуть:

– президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав ПОМЕРАНЦЕВ;
– письменниця, художниця, головний редактор дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христя ВЕНГРИНЮК;
– поет, прозаїк, арт-менеджер Андрій ТУЖИКОВ.

Під час заходу ви зможете більше дізнатися про нове видавництво, яке більше місяця тому з’явилося у Чернівцях і вже встигло реалізувати два проекти – двомовний арт-бук Любові Відути «У царстві Лева / In the Lion’s Kingdom» і «Зайчикове щастя» Лариси Ніцой, а також про наші наступні книжки та авторів, серед яких: Сергій Жадан, Ірена Карпа, Юрій Андрухович, Ервін Мозер, Анатолій Дністровий, Ірина Цілик, Андрій Тужиков, Юлія Косівчук та ін.
За словами головного редактора дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христі Венгринюк, втілити подібний проект вона хотіла вже давно. «Ідея видавництва з’явилася ще в 2013 році, – говорить письменниця, – а вже минулої зими ми з директором «Книги-ХХІ» Василем Дроняком і президентом MERIDIAN CZERNOWITZ Святославом Померанцевим таки вирішили її реалізувати. Тож, нас в головній команді стало троє. І так ми, три чорні овечки, щодня працюємо, аби творити Добро для наших наймолодших читачів».

Сторінка видавництва у Facebook: https://www.facebook.com/ChorniVivtsi/

peredplata