На Буковині у Центрах обслуговування платників адміністративні послуги надаються безкоштовно

Про це інформують у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області та зазначають, що працівниками Центрів обслуговування платників впродовж 11 місяців 2015 року було надано понад 67 тис. адміністративних послуг.

У відомстві наголошують, така цифра свідчить про те, що платники податків вже звикли до функціонування Центрів обслуговування платників у області, адже в них зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків: звірка про стан розрахунків з бюджетом, консультаційна допомога щодо порядку заповнення і подання податкової звітності та з питань ведення господарської діяльності, отримання різноманітних довідок, зокрема, про доходи, наявність або відсутність податкового боргу. Також можна дізнатися про реквізити рахунків для зарахування коштів в бюджети, подати для реєстрації Книгу обліку доходів і витрат, отримати витяг із Реєстру платників єдиного податку, ключі електронного цифрового підпису та інші послуги.

Відтак, у січні – листопаді цього року у трійці найбільш запитуваних адмінпослуг можна виділити послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків – 36,9 тис., з видачі довідок про відсутність заборгованості – 3,7 тис. та з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок – 6,1 тис.
Фахівці фіскальної служби регіону запрошують всіх громадян та платників податків Чернівецької області скористатися послугами Центрів обслуговування платників.
Також нагадують, з місцем знаходження, режимом роботи ЦОПів та повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами Головного управління ДФС у Чернівецькій області, можна ознайомитися на офіційному порталі за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

peredplata