«На поріг у Новий рік»!

 «На поріг у Новий рік»!22 грудня 2011року у конференц-залі Шевченківської районної у місті ради відбувся один із заходів, що проводяться в рамках благодійної акції «Милосердя».
У зазначеному заході взяли участь секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Паскар, голова Шевченківської районної у місті ради Михайло Пазюк, керівники виконавчих органів міської та районної у місті рад, депутатський корпус районної у місті ради та благодійники.

Як зазначив голова Шевченківської районної у місті ради Михайло Пазюк метою заходу є привернення уваги громадськості до вирішення нагальних проблем малозабезпечених верств населення – громадян з обмеженими фізичними можливостями, малозабезпечених сімей з дітьми.
Святковий захід «На поріг у Новий рік» організовано для 60 дітей-інвалідів віком від 5 до 11 років. У ході проведення заходу активну участь взяли діти спеціалізованих шкіл-інтернатів розташованих на території району, які своїми виступами створили святковий настрій учасникам заходу.
За сприяння секретаря міської ради Віталія Михайлішина всі діти отримали новорічні подарунки.
Завдяки спонсорським внескам низки підприємств, установ та організацій зібрано 3200 гривень на лікування онкохворої дитини з багатодітної родини Калинюків – Іллі, якому 23 грудня виповнюється 5 років. Віталій Михайлович особисто передав подарунок до його дня народження.
Окрім того, ТОВ «Галактика-3» перераховано платіжним дорученням на рахунок міського благодійного фонду «Милосердя» 5 тисяч гривень.
Завдяки благодійності колективу магазину «Казковий світ малюка» всім запрошеним дітям подарували іграшки.
Проведення таких заходів у Шевченківському районі вже стало доброю традицією і яскравим прикладом прояву небайдужості до проблем найменших жителів району.

 «На поріг у Новий рік»!

 «На поріг у Новий рік»!

 «На поріг у Новий рік»!

Прес-служба міської ради

peredplata