\”Оптимізація Пенсійного фонду в Чернівецькій області покращить якість надання послуг\” – М.Романів

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькі області Михайло Романів провів брифінг для представників регіональних ЗМІ на тему: «Пенсійний фонд оптимізує роботу».

Пенсійного фонду України в місті Чернівцях реорганізовуються шляхом злиття в Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, управління Пенсійного фонду України в Герцаївському районі та управління Пенсійного фонду України в Глибоцькому районі – в Глибоцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України, – повідомив керівник обласного пенсійного відомства.

Мова не йде про ліквідацію пенсійної служби в м. Чернівцях чи в Герцаївському районі, -акцентував М.Романів і підкреслив, що оптимізують лише керівний склад – шляхом злиття окремих управлінь в одну юридичну особу.

Об’єднання двох управлінь в одне не тягне за собою скорочення спеціалістів, які зайняті наданням послуг. Фахівці з питань пенсійного забезпечення працюватимуть і надалі в тих самих приміщеннях і залах обслуговування, як і до об’єднання. Для отримання сервісу не потрібно буде збирати візи та погодження керівництва – відвідувач отримає необхідний комплекс послуг безпосередньо у спеціаліста у фронт-офісі (зал з обслуговування громадян), як і до об’єднання управлінь.

Головна мета оптимізації роботи Фонду – покращення якості управління в пенсійній системі і покращення якості надання послуг, – відзначив М.Романів.

Також журналістам повідомлено, що фронт-офіси з обслуговування громадян зможуть функціонувати не тільки за місцем знаходження управління Пенсійного фонду, а і в центрах територіальних громад, якщо громади виявлять таке бажання і створять відповідні умови.

Джерело: Прес-служба головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області

peredplata