У 19-річного чернівчанина в Інтернет-клубі знайшли наркотики

У 19-річного чернівчанина в Інтернет-клубі знайшли наркотикиЧернівецькі правоохоронці в одному із громадських закладів міста виявили та вилучили у 19-річного хлопця чотири паперових згортки із наркозіллям.

Поліцейські виявили та вилучили чотири паперових згортки коноплі і два саморобних пристрої для куріння марихуани

На одній із вулиць обласного центру поліцейські в приміщенні інтернет-клубу побачили підозрілого молодика, той курив у забороненому законом місці. Правоохоронці зробили йому зауваження та склали адміністративний протокол за ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Однак скоївши правопорушення, зловмисник чинив опір працівникам поліції. Відтак правоохоронці склали на хлопця ще один адміністративний протокол за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час поверхневого огляду у 19-річного жителя міста Кіцманя в приміщенні інтернет-клубу поліцейські виявили та вилучили чотири паперових згортки коноплі. Окрім того, в ході огляду місця події у приміщенні закладу правоохоронці знайшли два саморобних пристрої для куріння марихуани – їх також вилучили. Співробітники поліції встановлюють усі обставини події щодо причетності осіб, які могли продавати та купляти наркотичні засоби в інтернет-клубі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Досудове розслідування триває.
Також поліцейські перевірять законність функціонування закладу.

Джерело: Чернівецький промінь

peredplata