На Буковині горіло дві автівки, на щастя, їхні пасажири встигли врятуватись

На Буковині горіло дві автівки, на щастя, їхні пасажири встигли врятуватисьОбидва загоряння сталися під час руху авто, і в них знаходились люди

Впродовж 8 лютого в Чернівецькій області сталося 2 пожежі в автомобілях. Так, в місті Хотині на вул. Незалежності пожежа виникла в автомобілі «Audi-100». Загорання сталося в моторному відсіку під час руху автомобіля. Водій зупинився і вийшов з легковика, після чого одразу зателефонував до Служби порятунку 101. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин ліквідував пожежу, завдяки чому від знищення було врятовано автомобіль. Вогнем пошкоджено моторний відсік легковика.
Ще одна пожежа в автомобілі того ж дня виникла в місті Герці. Загорання сталося в моторному відсіку автомобіля «Renault Megane» під час руху легковика. На момент виникнення пожежі в автомобілі разом з водієм перебував один пасажир. Люди встигли вийти з легковика та зателефонували за номером 101. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Герца прибув за місцем виклику та ліквідував пожежу. Вогнем пошкоджено автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata