Відзвітуйте про доходи за допомогою сервісу «Декларування он-лайн»

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що з 1-го січня 2016 року стартує кампанія декларування громадянами майнового стану та доходів, отриманих ними протягом 2015 року. Для спрощення процедури подання декларації, в органах ДФС функціонує сервіс \”Декларування oн-лайн\”, який міститься на веб-порталі Державної фіскальної служби.
Завдяки сервісу, в системі реального часу, можна заповнити декларацію про майновий стан і доходи та додатки до неї. Така заповнена звітність зберігається у файл для направлення до податкового органу або друку.
Сервіс «Декларування он-лайн» значно спрощує процес декларування громадянами своїх доходів. Все, що потрібно для електронного звітування це наявність спеціального програмного забезпечення та електронного ключа цифрового підпису.
Отримати посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису можна у Центрі сертифікації ключів, що знаходиться в ЦОП ДПІ у м. Чернівцях за адресою: вул. Героїв Майдану, 200-А, каб. 110, тел.: 51-43-79. Податківці завжди готові надати практичну допомогу.
Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata