Буковинські податківці зосереджують зусилля на боротьбі з тіньовою економікою

Буковинські податківці зосереджують зусилля на боротьбі з тіньовою економікою Сьогодні відбулася прес-конференція начальника штабу оперативного управління Головного управління ДФС у Чернівецькій області – полковника податкової міліції Кермача Ігоря Миколайовича, у рамках якої посадовець поінформував представників місцевих ЗМІ про діяльність слідчих та оперативних підрозділів у 2015 році та у січні цього року.
Під час спілкування з журналістами Ігор Миколайович відзначив, що робота податкових міліціонерів регіону спрямована повністю на боротьбу з тіньовою економікою, незаконним обігом підакцизних товарів та ліквідацією конвертаційних центрів.
Не залишаються без нашої уваги й інші пріоритетні напрямки діяльності податкової міліції, такі як протидія податковим злочинам, що здійснюються з використанням новітніх технологій, боротьба з незаконним формуванням і відшкодуванням з бюджету податку на додану вартість, контроль витрат бюджету при проведенні державних закупівель – продовжив п. Кермач.
Також виступаючий наголосив, що для сумлінних платників податків робота податкової міліції має бути непомітною. Оскільки, таке першочергове завдання як наповнення бюджету, необхідно забезпечувати за рахунок виведення бізнесу з тіні.

peredplata