У Чагрі горів будинок місцевої мешканки

У Чагрі горів будинок місцевої мешканкиУпродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області двічі виїжджали на ліквідацію пожеж. Так, 18 лютого у селі Чагор Глибоцького району горів житловий будинок місцевої мешканки. Загорання сталося в одній з кімнат будинку та по дерев’яних конструкціях будівлі перекинулося на горище. За короткий проміжок часу вогонь поширився по всьому горищі та охопив площу 100 кв.м. На ліквідацію пожежі були направлені пожежно-рятувальні підрозділи з Чернівців і смт Глибока, місцеві пожежні охорони сіл Чагор та Валя Кузьміна.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання. Пожежа була ліквідована – вогнем знищено перекриття будівлі, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замкнення електромережі.

Як повідомляє УДСНС у Чернівецькій області, того ж дня в місті Новодністровську горіла господарська будівля. Вогнеборці ліквідували пожежу. Знищено покрівлю господарської будівлі, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття споруди. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж, які сталися за минулу добу, немає.

peredplata