За останні 3 доби рятувальники на Буковинів ліквідували 5 пожеж

За останні 3 доби на території Чернівецької області сталося 5 пожеж, 2 з яких виникли в Сторожинецькому районі. Так, 19 лютого в селі Нові Бросківці Сторожинецького району горів житловий будинок. Загорання сталося на горищі споруди та по дерев’яних конструкція перекриття будинку поширилося на площу 90 кв.м.. Рятувальники, які були направлені за місцем виклику, ліквідували пожежу, не допустивши перекидання полум’я на розташовану поруч господарську будівлю. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку, пошкоджено перекриття будівлі, речі домашнього вжитку.
21 лютого в місті Сторожинець по вул. Прутській сталася пожежа в господарській будівлі місцевої мешканки. Загорання сталося всередині самої споруди. Оскільки будівля була дерев’яною, а всередині зберігалися дрова та дошки, полум’я швидко поширилося по всій господарській будівлі та охопило площу 80 кв.м.. Також існувала загроза перекидання полум’я на розташовані поруч літню кухню, гараж та житловий будинок. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець та місцева пожежна команда села Чудей були направлені на місце події. Рятувальники локалізували пожежу, не допустивши розповсюдження вогню. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, господарські речі та майно.
Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися на території краю за останні 3 доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 7 будівель та 1 автомобіль. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata