В Чернівцях відбулася прес-конференція представників антикорупційного \”Руху за очищення\” (ВІДЕО)

В Чернівцях відбулася прес-конференція представників антикорупційного "Руху за очищення" (ВІДЕО)Щоправда, відбулася вона без участі Саакашвілі, на його приїзд все ще очікують.

Екс-президент Грузії, а нинішній губернатор Одеської області М.Саакашвілі не встиг приїхати на конференцію, очікується, що в Чернівцях він буде сьогодні близько п\’ятої вечора – спочатку огляне резиденцію ЧНУ та зустрінеться зі студентами, а о шостій буде присутнім на антикорупційному форумі в Юності Буковини.

Натомість з журналістами зустрілися інші члени \”Руху за очищення\”: Василь Гацько (голова політичної партії \”Демальянс\”), Володимир Федорин (колишній головний редактор української версії Forbes, нині – член команди Саакашвілі) та Гергій Вашадзе (член грузинського парламенту, екс-заступник міністра юстиції Грузії). Учасники прес-конференції окреслили основні завдання \”Руху\”, а грузинський гість пояснив, чому грузини активно долучаються до розвитку України – за його словами, розвиток нашої країни особливо важливий для Грузії, адже Україна для них є своєрідним мостом у Європу.


Багато йшлося про \”конкретні реформи\”, проте які саме реформи і наскільки вони \”конкретні\”, зможемо дізнатися на форумі о шостій. Або ні. Один із представників \”Руху\”, Василь Гацько, окреслив їхню позицію з приводу відставки уряду Яценюка:

Нагадуємо, антикорупційний форум відбудеться сьогодні о шостій, в актовій залі \”Юності Буковини\”. Взяти в ньому участь зможе кожен бажаючий. Серед учасників форуму очікуються Саакашвілі та співачка і політик Руслана Лижичко.

peredplata