Минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж, на одній з яких були евакуйовані 6 людей

Минулої доби в Чернівецькій області виникло 6 пожеж. Так, 22 лютого в Чернівцях на вул. Полєтаєва виникла пожежа в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Загорання виникло в одній з кімнат квартири. Вже за 4 хвилини після повідомлення про пожежу за місцем виклику прибув черговий караул групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Внаслідок захаращеності квартири, на пожежі виникло сильне задимлення, через що існувала загроза мешканцям сусідніх квартир, тому вогнеборці вивели їх на вулицю. Одночасно з наданням допомоги, рятувальники проводили роботи по ліквідації пожежі. Пожежники ліквідували небезпеку, не допустивши розповсюдження вогню на значну площу, що дозволило врятувати квартиру від знищення. На пожежі знищено оздоблення кімнати, пошкоджено меблі, речі домашнього вжитку.
На хуторі Черешенька в селі Старі Бросківці Сторожинецького району сталася пожежа в житловому будинку місцевої мешканки. Оскільки будинок був дерев’яний, вогонь швидко поширився по всій споруді. Також існувала загроза перекидання полум’я на розташовану поруч господарську будівлю. Рятувальники, які виїжджали на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено покриття житлового будинку, пошкоджено перекриття споруди, господарські речі та майно. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю.
Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися впродовж минулої доби на території краю, пожежно-рятувальні підрозділи зберегли від знищення 4 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata