У Чернівцях дівчина кинулася під колеса автомобіля

На розі вулиць Ентузіастів та Головної сталася надзвичайна пригода – на проїжджу частину несподівано вибігла дівчина, яка кинулася під колеса автомобіля.

Як повідомила старший інспектор з профілактичної роботи УДАІ УМВС України у Чернівецькій області Наталія Кирилюк, працівників відділу безпеки дорожнього руху не викликали на місце пригоди, яка трапилася на розі вулиць Ентузіастів та Головної.

З\’ясувалося, що дівчина виявилася неврівноваженою. Вона сама вибігла на проїжджу частину та кинулася на автомобіль. У зв\’язку із цим на місце події викликали бригаду медиків з обласної психіатрічної лікарні, а також оперативну групу ГУ НП України у Чернівецькій області. Дівчині намагалися надати необхідну допомогу, проте вона чинила спротив та намагалася втекти.

Водій автомобіля Ford C-Max розповіла, що рухалася на дуже невеликій швидкості, адже повертала з вулиці Ентузіастів на Головну. Дівчина, за її словами, сама кинулася на капот автомобіля. Згодом у неї стався епілептичний напад. Медики надали їй допомогу, проте вона намагалася чинити їм опір.

Джерело: Чернівецький промінь

peredplata