На Буковині ПриватБанк працюватиме і в святкові дні

На Буковині ПриватБанк працюватиме і в святкові дніПротягом усіх святкових днів клієнти ПриватБанку зможуть отримувати всі необхідні послуги – перекази, платежі, погашення кредитів тощо – через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна уточнити на сайті.

Без свят, перерв та вихідних працюватиме Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і здійснити інші операції.

7 березня у всіх відділеннях області буде вихідний день, а 8 березня працюватиме лише чергове відділення на Калинівському ринку. Вже з 9 березня відділення працюватимуть у звичному режимі, а 12 березня – перенесений з 7 березня робочий день.

Бізнес працюватиме незалежно від режиму роботи банківських відділень. Цілодобове обслуговування юросіб Приватбанку як завжди буде доступне всім корпоративним клієнтам та підприємцям в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу та мобільні додатки.

Для зручності буковинців, у Чернівецькій області працюють 297 терміналів самообслуговування, 145 банкоматів та 39 банківських відділень, розміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

peredplata