Сбербанк Росії тепер просто Сбербанк

Сбербанк Росії тепер просто СбербанкЗ чернівецького відділення \”Сбербанку\” демонтували назву країни-агресора. Що змінилося?

Днями МКП \”Реклама\” демонтувало напис \”РОСІЇ\” з вивіски сбербанку, що на Центральній площі. Це стало можливим після висновку спеціальної комісії з питань благоустрою, яка керувалася рішенням Чернівецької міської ради та Верховної ради України про визнання Росії країною-агресором.

Росія від демонтажу вивіски, мабуть, дуже злякалася. Захиталася вся мережа українських \”Сбербанків\”, похитнувся весь міжнародний фінансовий концерн \”Сбербанк Росії\”, а, оскільки він підконтрольний напряму Центральному банкові РФ, повалилася вся фінансова система країни і путіну тепер нічим платити за снаряди, якими терористи стріляють по нашим військовим в зоні АТО…. Але ні. Від зняття літер не похитнулося навіть чернівецьке відділення. Воно як стояло, так і стоїть, і назви його хоч \”Кобзарем\”, на честь давно забутого книжкового магазину, все одно гроші чернівчан нехай тоненькою цівочкою, та все одно литимуться в черево країни-агресора. Нічого не змінилося.

peredplata