Українці збирають підписи на присудження Надії Савченко нобелівської премії миру

Українці збирають підписи на присудження Надії Савченко нобелівської премії мируВідповідна петиція зареєстрована на сайті Адміністрації Президента України

«Враховуючи беззаперечні заслуги Героя України Надії Савченко перед нашою державою, її внесок у боротьбу за мир як на місцевому рівні, так і на рівні глобальному, її безпрецедентний вчинок, що став прикладом мужності не лише для українців, але й інших народів світу, та враховуючи необхідність формування позитивного іміджу нашої країни за кордоном, закликаємо Вас, Петре Олексійовичу, особисто посприяти висуненню Надії Савченко на Нобелівську премію миру», – йдеться в петиції.

«Попри те, що торік Адміністрація Президента «коректно послала» мене з даною ініціативою, ми не збираємося здаватися – ця нагорода буде найвищим визнанням подвигу Савченко і визнанням України! Думаю, що Порошенку ніхто торік і не доповідав про дану ініціативу, клерки просто зробили відписку. Сподіваюся, тепер Президент почує нас», – наголосив ініціатор даної ідеї Сергій Пархоменко.

Підписати петицію можна за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/22035

peredplata