Від ліцензування продажу алкоголю і тютюну місцевий бюджет за два місяці отримав понад 2 мільйони гривень

За інформацією Головного управління ДФС у Чернівецькій області, впродовж січня – лютого 2016 року, за ліцензування оптової(роздрібної) торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло до місцевих скарбниць Буковини понад 2,0 млн. грн., що на 71 тис.грн. більше затверджених планових показників.

На території Буковини діє 4781 ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. З них, у січні-лютому 2016 року видано 695 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Зокрема, алкогольними напоями – 369, тютюновими виробами – 326.

Натомість, з початку року за несвоєчасну сплату чергового платежу призупинено дію 29 ліцензій, 102 анульовано, в тому числі 3 з них, у зв‘язку із встановленням факту продажу неповнолітнім.

Станом на 1 березня 2016 року здійснюють діяльність 2051 суб’єкт господарювання-платники акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.
У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області нагадують, що на офіційному порталі територіальних органів, сформовано \”Реєстр виданих, призупинених та анульованих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами\”. Даний реєстр оновлюється щодекадно.

З даною інформацією можна ознайомитись на офіційному порталі територіальних органів ГУ ДФС у Чернівецькій області в розділі «Реєстри» за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy. Тобто, кожен буковинець може знайти інформацію щодо наявності ліцензій у продавців підакцизної продукції.

peredplata