Чернівецькі волонтери щотижня доправляють до передової благодійну допомогу

Вчергове благодійний вантаж відправили бійцям на Схід чернівецькі «батьківщинівці». Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії ВО «Батьківщина», минулого тижня допомогу доставляли відомий волонтер, депутат міської ради (фракція ВО «Батьківщина») Роман Гаїна та активіст-«батьківщинівець, який нещодавно повернувся зі служби в зоні АТО, Андрій Пуздряк. Лиш встигли повернутися – як уже нову партію доброчинного вантажу «Волонтери Батьківщини» запакували для перевезення священикові о. Василеві Гасинцю.
– Повезли нашим славним воїнам смачної їжі: вареники, зрази, гречаники, холодець, котлети, відбивні, голубці, капусту з реберцями… Це все приготували «батьківщинівці» і парафіяни чернівецького храму св. Антонія УГКЦ. На замовлення військових також закупили мастила, акумулятори, антифриз, одяг військового призначення, гумаки, тактичні рукавиці, медикаменти – кошти на це все пожертвували партійці місцевого осередку ВО «Батьківщина», – повідомив Роман Гаїна. – Не доїхавши зовсім трохи до передової, мали поломку автомобіля, але давні друзі-бійці своїм транспортом виїхали назустріч, перевантажили все і доставили в заплановані точки. Гарячі страви ми відповідно запаковували, тож довезли ще теплими.
А вже за кілька днів священик-волонтер о. Василь повіз на Схід приготовлені в люб’язно наданому приміщенні кафе «Панацея» «батьківщинівцями» і вірянами УГКЦ домашні страви та свіжий хліб, випічку і солодощі від підприємства депутата міської ради, «батьківщинівця» Артура Мунтяна.
Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

peredplata