Прикордонники Чернівецького загону виявили біля кордону хатину з понад 12,5 тисячами пачок сигарет

Партію контрабандних сигарет виявили на Буковині прикордонники Чернівецького загону. Знаходилися вони в одній із хатин на полонині, що побудована за 300 метрів від державного кордону. Викрити місце накопичення курива вдалося в рамках посилення заходів з протидії протиправній діяльності, які вживаються Державною прикордонною службою України.

Напередодні оперативні співробітники прикордонного відомства встановили, що в с. Селятин Путильського району Чернівецької області в приватному помешканні здійснюється накопичення та зберігання тютюнових виробів. Для перевірки інформації прикордонники організували взаємодію зі співробітниками поліції і прокуратури та, за рішенням суду, оглянули помешкання. Як результат, в садибі правоохоронці виявили 10,5 тисяч пачок сигарет «Марбле» та 2 тисячі пачок тютюнових виробів «Фест» без відповідних марок акцизного збору України.

Також було з’ясовано, що невідомі складували сигарети на території приватного помешкання громадянки України, яка в цей час знаходиться за кордоном на заробітках.

Наразі встановлюються особи причетні до даного правопорушення.

peredplata