Прокуратура Чернівецької області зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконної рубки лісу

Прокуратура Чернівецької області зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконної рубки лісу у Верхньо-Петрівецькому лісництві
За фактами наведеними у журналістському розслідуванні інформаційного порталу «СТОПКОР» під назвою «Чернівецькі активісти викрили вражаючі масштаби вирубування карпатських лісів» прокуратурою Чернівецької області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.246 КК України(незаконна порубка лісу).

У відеосюжеті зафіксовано факт вивезення з Верхньо-Петрівецького лісництва деревини, що за своїм обсягом перевищує ту, яка зазначена в документах. Також встановлено, що складування деревини на пилорамах, розташованих на території Глибоцького району Чернівецької області, перевищує ту кількість, яка зазначена в документах.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює слідчий відділ Сторожинецького ВП ГУНП в Чернівецькій області.

Правоохоронці перевірять всі факти наведені в сюжеті та повідомлять громадськість про результати досудового розслідування.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata