Чернівчани вже повідомили податківців про 90 мільйонів доходів

Менше місяця залишилось до завершення кампанії декларування доходів громадян, яка розпочалась із 1 січня та триватиме до 3 травня 2016 року.

Як розповіла начальник відділу адміністрування податків із самозайнятих осіб Чернівецької ОДПІ Оксана Крамар, загалом на 7 квітня вже відзвітували 1393 мешканці Чернівців, які задекларували 89,4 млн. грн. доходу. Це у півтора рази більше, аніж у минулому році на цю ж дату.

Про минулорічні доходи, які перевищують 1 млн. грн., вже повідомили восьмеро чернівчан. Загальна сума задекларованого ними доходу склала 12,7 млн. грн., а найбільша – 2,6 млн. грн. Декларанти – мільйонери отримали дохід від заробітної плати, продажу нерухомості, спадщини, дивідендів. Завдяки цим заможним чернівчанам до бюджету буде спрямовано додаткових 1,4 млн. грн. податку на доходи фізосіб та військового збору.

Чернівецька ОДПІ закликає громадян, які зобов’язані задекларувати свої доходи, зробити це у рамках граничних термінів (відповідно до Податкового кодексу).
Для того, щоб максимально зручно й швидко виконати конституційний обов’язок, Центр обслуговування платників працює із подовженим режимом роботи:

понеділок та четвер – з 9,00 до 20,00 год.;
вівторок – з 9,00 до 19,00 год.;
середа та п’ятниця з 9- 00 до 18-00 год.;
субота – з 9-00 до 16-00 год.

Просимо чернівчан не зволікати із поданням декларації про майновий стан і доходи та скористатися можливістю зробити це у зручний для себе час.

peredplata