Каналізування району Роші триває

ТОВ «КМ-БУД» продовжує виконання першої черги проекту з будівництва зливово-каналізаційних та водопровідних мереж на вул. Заставнівський мікрорайону Роша. Вартість робіт становить майже 10 мільйонів гривень. Угода на виконання робіт з ТОВ «КМ-БУД» укладена 24 вересня минулого року за результатами тендеру. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Станом на 1 квітня ц.р. виконано робіт на суму понад 1,9 млн. грн. Наразі триває облаштування каналізаційної мережі по вул. Садгірській від будинку №1-А до будинку №5.

Розпорядженням міського голови підряднику дозволено виконати зазначені роботи з повним обмеженням руху транспорту у місці їх проведення в термін з 3 до 30 квітня . Після їх завершення підрядника зобов’язано засипати місця розкопки гравійно-піщаною сумішшю та відновити поверхневий шар проїжджої частини до 7 травня ц.р.

Здійснювати контроль за виконанням цього розпорядження міського голови доручено департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

Таким чином, поширена в окремих ЗМІ інформація , що роботи на вул. Садгірській ведуться з порушенням нормативно-законодавчих норм та прав мешканців, не відповідає дійсності.

peredplata