Вихованці шкільних лісництв змагалися на обласному конкурсі у Чернівцях

8 квітня у Чернівцях на базі Чернівецького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за сприяння Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства відбувся відбірковий етап X Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.
До заходу долучились близько 30 учасників з усіх куточків Буковини. Школярі, згідно з конкурсною програмою, змагалися у двох напрямах: презентували діяльність і досягнення учнівського лісництва та захищали науково-дослідницьку працю.
Найкраще представила роботу шкільного лісництва учениця 9 класу Юлія Демидюк, яка відвідуєгурток «Юні лісівники-дендрологи» на базі Комарівської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Кращим дослідженням журі визначило роботу дев’ятикласниці СофіїКуделько, вихованки гуртка «Юні лісівники-дендрологи», що діє на базі Кам′янської ЗОШ.
У командному заліку перше місце виборов гурток «Юні лісівники-дендрологи», який функціонує при Горошовецькому НВК Заставнівського району.
Команда, сформована із переможців обласного етапу, представить Чернівецьку область на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв. Конкурс відбудеться у травні на Черкащині.

Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata