Чернівецьких дітлахів навчатимуть створювати роботів

16 квітня у бібліотеці ім. М.Івасюка відбулася презентація першого в області навчального центру робототехніки «Boteon Education».

Під час презентації діти взяли участь у майстер-класах з робототехніки та спробували себе в ролі творців роботів. Також відбулася презентація робота-жука, робота-гуманоїда «Дживко», робота із мультфільму «Воллі», а поціновувачів швидкості потішили перегонами на мобільних платформах.
У місті Центр «Boteon Education» працюватиме в тренінговому центрі бібліотеки ім. М.Івасюка, за адресою: вул. Ольги Кобилянської, 47.

Програма Навчального центру спрямована на розвиток логічного мислення, навичок програмування і конструювання у дітей, віком від 9 років. Викладання дітям базових курсів з інформатики, схемотехніки і роботі з інформацією сприятиме формуванню інженерного способу мислення, придбання навичок для найбільш затребуваних, перспективних і добре оплачуваних професій, таких як програміст, розробник систем автоматики і робототехніки, інженер конструктор.

Першим курсом, який ми пропонуємо для чернівецьких дітлахів, стане Курс «Biomedical Electronics», в рамках якого діти дізнаються про будову та функціонування різних органів та систем організму, вивчать кілька типів датчиків, поняття «струм», «напруга», «імпульси», розроблять простий біопротез. По закінченню курсу учасники отримають сувенір – власноруч зібраний вимірювач пульсу, – розповів засновник навчального Центру робототехніки «Boteon Education» в м. Чернівці, голова організації «Фонд «Буковина інноваційна» Ігор Мосін.

Крім того, організатори підготували для чернівчан приємний подарунок – знижку 15 % на повний курс «Biomedical Electronics», за умови запису до 20 квітня.

За детальною інформацією звертайтесь: тел. (098) 948 97 98, (099) 171 81 29; e-mail: chernivtsi@boteon.com, web-сайт: www.boteon.com.

peredplata