До Чернівців з концертним туром \”Люди\” приїде гурт Бумбокс

До Чернівців з концертним туром "Люди" приїде гурт Бумбокс13 травня 20:00
Чернівці, Літній Театр
концерт гурту Бумбокс
в рамках концертного туру
\”ЛЮДИ\”

Другого квітня, з концерту в київському Палаці Спорту, розпочався концертний тур Бумбокса – \”Люди\”. Це турне присвячено виходу максі-синглу “Люди” і охопить 14 міст України. Бумбокс проїдуть від Києва до Чернівців та від Кривого Рогу до Львова. В Чернівцях концерт відбудеться 13 травня в Літньому Театрі.

Максі-сингл \”Люди\” – другий сингл в історії Бумбокса. Дев’ять років тому Бумбокс вже випускали сингл – \”Тримай\”, який побив всі рекорди продаж. \”Люди\” – сингл, записаний в Києві на студії \”Бобіна\” саундпродюсером Дмитром \”Бобом\” Хомулко. До синглу увійшли п’ять пісень: \”Люди\”, \”Выход\”, \”Злива\” (feat. Джамала та Pianoбой), \”Рок-н-рол\”, \”Мала\”. Це перший запис Бумбокса, в якому гурт грає в новому складі – до знайомої всім \”п‘ятірки\” приєднався талановитий піаніст Павло Литвиненко, який більше року їздив з гуртом в якості сесійного музиканта.

Реліз максі-синглу \”Люди\” відбувся першого квітня, випустив сингл Moon Records.
Над оформленням синглу, як і над всім фірмовим стилем туру, працювала художник і дизайнер Евеліна Яцеленко. В кожен сингл вкладено комплект стікерів та карта з автографом одного з шести музикантів гурту.

peredplata