Природоохоронну акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках» завершили на Буковині

Державні лісогосподарські підприємства Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства долучились до всеукраїнської природоохоронної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка тривала упродовж березня-квітня. Про це інформує прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

У рамках акції лісівники спільно з небайдужими буковинцями створили 32,6 гектара лісів, провели 63 ознайомлювально-пізнавальні заходи та 57 заходів із благоустрою територій. Усього до збереження довкілля доклали зусилля понад дві тисячі буковинців.

– Щовесни ми проводимо таку природоохоронну акцію, аби якомога ширше залучати підростаюче покоління до збереження лісів. Головне – це зацікавити, роз’яснити, а також дати можливість власними силами посадити дерево, – каже головний лісничий Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий. – Уже традиційно державні лісогосподарські підприємства у першу чергу залучають до робіт із лісовідтворення учнів, студентів, громадських активістів, представників місцевої влади та мас-медіа.

peredplata