8 травня – День Матері

8 травня - День МатеріТравень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. Одним із найбільш зворушливих і близьких серцю кожної людини є День Матері – свято, яке ми відзначаємо другої неділі травня.
Для кожного з нас мама – найдорожча у світі людина. Адже саме мама подарувала життя, саме мама завжди піклується про нас та живе нашими турботами і радощами, поразками і перемогами. Її голос наймилозвучніший, її теплі руки – найніжніші, її любляче серце – найбільш щире і віддане. Ніхто не знає, скільки любові і болю може вмістити материнське серце, скільки хвилювань за своїх дітей воно може винести. Кожен з нас з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ мами, яка завжди зрозуміє, підтримає, пожаліє, порадить і завше самовіддано піклується про свою дитину, навіть коли вона вже стала дорослою і самостійною.
Сила материнської любові здатна подолати будь-які перешкоди і будь-які відстані. І де б ми не були, у які життєві обставини не потрапили б, мамина любов, мамина турбота і мамині молитви вберігають нас від нещасть і життєвих негараздів.
На жаль, у швидкісному сьогоденні, заклопотані незліченними справами, ми приділяємо своїм мамам значно менше уваги, ніж вони заслуговують. Тож вклонімося нашим матерям за їхню невтомну турботу і безмежну любов, бережімо їх і любімо, як вони люблять нас. Бо поки є мама, ми відчуваємо себе дітьми. Знаходьмо час навідатись до мами, частіше говорити їй добрі слова та дарувати тепло свого серця, яке вона дарує нам усе життя.
Привітаймо від усієї душі наших дорогих матусь з їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей їхні нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

peredplata