\”Льодовий майданчик\” влада залишила в спокої. Поки що

10 січня 2012 року в приміщенні Чернівецької міської ради відбулося заключне засідання комісії з розгляду питання виконання умов договору про спільну діяльність, укладеного між виконавчим комітетом та спортивно-оздоровчою установою «Буковина», приватним підприємцем Польовим П.Ю.

Обговорювали вилучення з балансу управління по фізкультурі та спорту міської ради та надання в Статутний фонд товариства з обмеженою відповідальністю «Льодовий майданчик» приміщення, що знаходиться за адресою вул. О.Гузар, загальною площею 3488,20 м² та надання дозволу комунальному підприємству (комунальна бюджетна установа спортивно-оздоровча установа «Буковина») на участь у заснуванні спільного підприємства товариства з обмеженою відповідальністю «Льодовий майданчик» разом з приватним підприємцем Польовим П.Ю. та інші пункти.

Умовами Статуту планується передбачити, що майно, яке буде передане від комунального підприємства в якості внеску в статутний фонд не може бути предметом застави, іпотеки та відчуження, а також передбачити в установчих документах; спортивну арену використовувати за призначенням, визначити незмінність напрямку її використання й т.д.

Відтак, приватний підприємець Польовий П.Ю. отримує гарантії, що йому, як співвласнику, лист про виселення з \”Льодового майданчику\” не прийде. Він залишився задоволеним: «Це значно кращий варіант, ніж позичка і оренда, вони дають більше стабільності і можна дивитися на перспективу, тому цей варіант я цілком підтримую», – зазначив Павло Польовий. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata