За фактом загибелі двох працівників ПАТ \”Чернівецький цегельний завод №3\” зареєстровано кримінальне провадження

За фактом загибелі двох працівників ПАТ "Чернівецький цегельний завод №3" зареєстровано кримінальне провадження10 травня 2016 року на території ПАТ \”Чернівецький цегельний завод №3\” під час виконання ремонтних робіт загинуло двоє працівників.

Слюсар заводу 1960 року народження, перебуваючи в приміщенні живильного цеху, проводив ремонтні роботи механізму «бігунка мокрого помолу». В ході проведення вказаних ремонтних робіт механізм самовільно запустився, в результаті чого чоловік отримав тілесні ушкодження несумісні з життям.

Перебуваючи в цьому ж приміщенні, головний механік (1974 року народження) зупинивши механізм «бігунка мокрого помолу» намагався врятувати колегу та механізм повторно запустився. Чоловіка теж затягнуло всередину агрегату. Він отримав травми несумісні з життям. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей).

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Чернівецького ВП ГУНП в Чернівецькій області за процесуального керівництва Чернівецької місцевої прокуратури.
Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі прокурора Чернівецької області.

peredplata