37 буковинців проходитимуть військову службу у лавах Збройних Сил України

Сьогодні, 11 травня, в обласному збірному пункті у м. Кіцмань відбулась урочиста відправка призовників на військову строкову службу. До лав Збройних Сил України призвано 37 юнаків, які після підготовки в навчальних центрах будуть проходити службу в Сухопутних військах та Повітряних силах Збройних Сил України.
Молодих буковинців привітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Куліш, перший заступник голови Кіцманської районної державної адміністрації Юрій Косар, Чернівецький обласний військовий комісар Віталій Чурай та представники духовенства.
Звертаючись до призовників, Володимир Куліш закликав їх гідно виконувати священний обов’язок захисника Батьківщини.
Додатково: У Чернівецькій області до військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань буде відправлено 444 призовників, з яких 191 – проходитимуть службу в Збройних Силах України, 110 – в Національній гвардії України, 119 чоловік – у Державній прикордонній службі та 24 – в Державній спеціальній службі транспорту.
Згідно рішення Ради національної безпеки та оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», введеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року №744, військовослужбовці строкової служби не будуть брати участь в антитерористичній операції, яка проходить у Донецькій та Луганській областях.

peredplata