Чернівчан запрошують обговорити майбутнє парку Шиллера

Дізнатися про цікаві ідеї розвитку та громадського використання зелених зон Києва та Праги, подискувати про майбутнє парку ім.Шиллера у Чернівцях запрошують зацікавлених чернівчан 27 травня у наукову бібліотеку Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича

Менеджер культури, медіа-координатор агенції «АртПоле» Тетяна Манзюк презентує чернівчанам лендартову програму фестивалю «АртПоле. Звуки/дії в просторі» і SUM of SUN, які присвячені зеленим зонам Києва і Праги.

Після лекції відбудеться публічне обговорення майбутнього розвитку парку ім. Шиллера, під час якого представники влади та громадськості зможуть створити спільне стратегічне бачення майбутнього цього історичного парку Чернівців.

Обговорення проводиться з метою отримати відповіді чернівчан на питання, які дозволять визначити пріоритети розвитку парку ім.Шиллера.

Захід відбудеться в рамках проекту «Концептуальний парк» програми «Активні громадяни» від Британської Ради спільно з культурною ініціативою «Dzestra» та ЧОГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» за участі міської влади.

Початок обговорення о 17.00.

Контактна особа – Галина Маслак, тел.0992612820

peredplata